Lähde mukaan toteuttamaan Muumimuseon avajaisten kansanjuhlaa!

Tampereen taidemuseon Muumilaaksona tunnettu museo muuttaa uusiin tiloihin Tampere-taloon ja muuttuu samalla maailman ainoaksi Muumimuseoksi. Järjestämme lauantaina 17. kesäkuuta 2017 kansanjuhlan juhlistaaksemme tätä merkittävää tapahtumaa. Juhlaa vietetään aktiivisella teemalla ”Leikitään yhdessä”. Tarkoituksemme on täyttää Tampere-talo karnevaalitunnelmalla, leikillä ja riemulla monipuolisen ohjelman ja erilaisten leikkipisteiden avulla. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, ikään, kokoon tai näköön katsomatta.

Suomi 100 -hengessä haluamme toteuttaa tämän tapahtuman yhdessä. Kutsummekin Sinut, yhteisösi, yhdistyksesi tai yrityksesi mukaan toteuttamaan tätä ainutlaatuista juhlaa. Osallistuminen on helppoa ja maksutonta. Jokaiselle toimijalle varataan oma paikka Tampere-talosta tai Sorsapuistosta, johon kukin voi haluamallaan tavalla toteuttaa toiminnallisen leikki- tai liikuntapisteen.

Mikäli haluat lähteä mukaamme toteuttamaan tätä unohtumatonta leikkipäivää ilmoita kiinnostuksestasi tästä linkistä 12.5.2017 mennessä: https://www.lyyti.in/Muumimuseon_avajaisviikonloppu

Järjestämme kansanjuhlasta kiinnostuneille tahoille toimijainfon perjantaina 5.5. klo 13:00 kokouskeskus Pellavassa Tampellassa, Kelloportinkatu 1 B. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää tapahtuman konseptista ja ideoimaan elämyksellisiä toimintapisteitä.

Lisätietoja:

Saara Saarteinen
Head of Event Services, Visit Tampere Oy
saara.saarteinen@visittampere.fi
puh. 040 801 6222

Timo Suomi
Ohjelmapäällikkö, Tampere-talo
timo.suomi@tampere-talo.fi
puh. 040 537 6280